آموزش پیش از ازدواج‘ خانواده‘ مهارتهای زندگی‘ وغیره
آموزشی
نويسندگان
جدیدترین مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آموزش پیش از ازدواج‘ خانواده‘ مهارتهای زندگیو آدرس mahmoodi.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





خطر ابتلا به بیماری قلبی در کارمندانی که الکل می نوشند و سیگار دود می کنند بسیار بالا است.  

نتایج بررسی های جدید دانشمندان نشان داده، اضطراب شغلی خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد، اما پیروی کردن از سبک زندگی سالم - ننوشیدن الکل و دود نکردن سیگار - می تواند به اندازه بسیار زیادی میزان خطر را کاهش دهد.

به گزارش پايگاه اطلاع رساني پيشگيري نوين،‌ دانشمندان بیش

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 خرداد 1398 ] [ 8:10 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 8 خرداد 1398 ] [ 12:46 ] [ میر محسن محمودی ]
 

تحليل روان شناختي افزايش سن ازدواج

و نقش آن در انحرافات اخلاقي جوانان

محمّدصادق شجاعي

مقدّمه

نياز جنسي، بخش جدايي ناپذير ماهيت زيستي، رواني و اجتماعي آدمي را تشكيل مي دهد و روشن است كه كيفيت ارضاي اين نياز نقش بسيار مهمي در سلامت و بهداشت رواني فرد و جامعه دارد. بر اساس آموزه هاي ديني، اگر اين نياز به صورت شرعي و معقول (ازدواج) و در زمان مناسب ارضا شود، باعث آرامش خاطر، رشد شخصيت و نيز استمرار حيات بشر مي شود، و اگر امكان ارضاي صحيح آن فراهم نيايد به صورت انحرافات جنسي و بي بند و باري هاي اخلاقي نمودار خواهد شد.

     در سال اخير، آمارها منحني هاي رو به رشد

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 8 خرداد 1398 ] [ 7:0 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود کنید

چاپ این صفحه
[ شنبه 1 فروردين 1398 ] [ 10:35 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود

چاپ این صفحه
[ سه شنبه 24 بهمن 1391 ] [ 8:24 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود

چاپ این صفحه
برچسب‌ها: روابط اخلاقی و انسانی زوجین
[ دو شنبه 23 بهمن 1391 ] [ 9:41 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود

چاپ این صفحه
[ پنج شنبه 5 بهمن 1391 ] [ 8:8 ] [ میر محسن محمودی ]

تصور کنيد به تازگي وارد يک کشور بيگانه شده ايد. هيچ کس در آن جا به زبان شما صحبت نمي کند، اما شما نگران نيستيد، زيرا مجهز و مهيا هستيد. کتابچه ي راهنمايي داريد که به شما مي گويد، چگونه با آن ها صحبت کنيد. به محض اين که از هواپيما پياده مي شويد، با توجه به اطلاعات داده شده در کتابچه ي راهنما، شروع به برقراري ارتباط مي نماييد، اما کسي که با او حرف مي زنيد، طوري به شما نگاه مي کند که گويي ديوانه ايد! به شخص ديگري نگاه مي اندازيد و يک بار ديگر امتحان مي کنيد. اين بار عبارت ديگري را بر مي گزينيد، عبارتي که کتاب ادعا مي کند معناي دوستانه اي دارد. اين بار آن شخص عصباني شده، پر واضح است که بسيار به او برخورده و احساس مي کند و او بي احترامي کرده ايد و سر شما داد مي زند. اين جاست که وحشت مي کنيد و ديوانه وار به دنبال جمله اي مي گرديد تا تقاضاي کمک کنيد. جمله ي ديگري پيدا مي کنيد و به مردي که کنار خيابان ايستاده است مي گوييد. او از خنده منفجر مي شود.

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ شنبه 30 دی 1391 ] [ 13:37 ] [ میر محسن محمودی ]


چگونه می توان هوش كودكان را مديريت كرد؟

روش ها و شیوه هایی وجود دارد که می توانیم هوش کودک خود را مدیریت کنیم.



چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ یک شنبه 24 دی 1391 ] [ 7:20 ] [ میر محسن محمودی ]

موانع ارتباطی و راههای پیشگیری از آن:

با شناخت مرافع و رفع آن می توانیم ارتباط بهتر و موثرتری را داشته باشیم.درزیر به بعضی از موافع مهم ارتباطی اشاره  می شودو با نگاهی تحلیلی به ارائه راهکارپرداخته می شود.

تهدید

به این فکر می کنم که فرشته کدام گنج اتاق نشسته و گریه می کند؟ موهای پرپشت و صافش که تا روی بینی صورتش را می پوشاند ،حتما حالا خیس خیس است

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 15 آذر 1391 ] [ 12:38 ] [ میر محسن محمودی ]

ارتقاء سلامت روان زنان

 ( اشاره به نکاتي برای مردان)

سلامتي چيست؟

   سلامتي، رفاه و آسايش جسمي، رواني و اجتماعي است و نداشتن بيماري به تنهايي به معناي سلامتي نيست.

سلامت روان يعني چه؟

 

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 9 آذر 1391 ] [ 13:18 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود کنید

چاپ این صفحه
[ دو شنبه 15 آبان 1391 ] [ 12:34 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود

چاپ این صفحه
برچسب‌ها: تفاوت
[ یک شنبه 14 آبان 1391 ] [ 9:29 ] [ میر محسن محمودی ]

دانلود

چاپ این صفحه
[ چهار شنبه 10 آبان 1391 ] [ 19:42 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ دو شنبه 23 مرداد 1391 ] [ 7:31 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ سه شنبه 10 آبان 1390 ] [ 11:54 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ سه شنبه 5 مهر 1390 ] [ 8:28 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ سه شنبه 5 مهر 1390 ] [ 8:24 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ یک شنبه 19 تير 1390 ] [ 7:56 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 15 تير 1390 ] [ 13:55 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ شنبه 4 تير 1390 ] [ 11:51 ] [ میر محسن محمودی ]

 
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 2 تير 1390 ] [ 13:38 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ یک شنبه 29 خرداد 1390 ] [ 7:54 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
برچسب‌ها: فقرریشکن
ادامه مطلب
[ شنبه 28 خرداد 1390 ] [ 1:2 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ شنبه 28 خرداد 1390 ] [ 1:26 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ جمعه 27 خرداد 1390 ] [ 12:26 ] [ میر محسن محمودی ]

 

چکيده:
اقتدار افزايي در روزگار فعلي اهميت زيادي يافته است از آن رو كه قادر است راهكار ها و طرح هاي مختلفي را براي خروج از فقر، نابرابري و بي عدالتي و عوارض آنها يعني آسيب هاي اجتماعي و بخصوص اعتياد فراهم كند. در اين مقاله به منظور تسهيل درک مفهوم اقتدار افزايي، تصميم گيری در مورد انتخاب يکی از دو واژه مقتدر سازی يا اقتدار افزايي برای معادل انگليسی آن، بهانه ای شده است تا به آسيب شناسی نامقتدر بودن در سطح افراد، خانواده ها و اجتماعات و ارتباط آن با سلامت و پيشگيري از آسيب های اجتماعی و بخصوص اعتياد پرداخته شده و در ادامه ضمن تبيين علمی مفهوم اقتدار افزايي در ابعاد فردی، خانوادگی، به عدم کاهش گری reductionism در اين مفهوم و توجه به نياز های بومی کشورمان در سطح اجتماعات کوچک مردمی مختلف در برنامه های اقتدار افزايي فردی و خانوادگی تاکيد گرديده و با تشريح طرح آموزش خانواده بر اساس مدل آدمک خانواده، به طرحی جهت توانمند تر کردن خانواده ها در فرايند تصميم گيری برای رفع مشکلات خانوادگی خود و نمونه ای از تجربه های بدست آمده از آن اشاره شده است. در آخر نيز ضمن تاکيد بر لزوم بومی کردن طرح های مبتنی بر ديدگاه اقتدار افزايي، به باتلاق های ذهنی فرايند اقتدار افزايي توجه داده شده است.

*دكتر سعيد جهانشاهي، پزشك عمومي، كارشناس ارشد روانشناسي باليني، سازمان بهزيستي استان يزد، تلفن: 09123279077

چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ جمعه 27 خرداد 1390 ] [ 11:56 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ جمعه 27 خرداد 1390 ] [ 1:46 ] [ میر محسن محمودی ]

 

ليست كتابهاي مرتبط با خانواده -آموزش خانواده -آموزش پيشازازدواج- درمان مسائل جنسي و زناشويي - پيشگيري و درمان اعتياد-تربيت كودكان
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 26 خرداد 1390 ] [ 20:36 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ دو شنبه 23 خرداد 1390 ] [ 19:46 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ دو شنبه 23 خرداد 1390 ] [ 19:27 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 18 خرداد 1390 ] [ 23:53 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 12 خرداد 1390 ] [ 7:31 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ چهار شنبه 11 خرداد 1390 ] [ 14:20 ] [ میر محسن محمودی ]
               •افراد لمسي :
    در گفتگوهايشان از كلمات : « احساس مي شود ، تماس مي گيرم » و امثال آن استفاده مي كنند .از آنچه لمس كرده اند بيشتر حرف مي زنند .
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ پنج شنبه 5 خرداد 1390 ] [ 14:55 ] [ میر محسن محمودی ]

 

       ¨           کودکان را به بانک ببرید و برایشان حساب باز کنید. باز کردن زود هنگام حساب پس انداز یکی از راههای است که می تواند آینده ی مالی کودکان را تضمین کند. به خاطر داشته باشید که اگر زمانی که ازشما تقاضا کردند که برای خرید مبلغی از حسابشان بردارند، نباید با آنها مخالفت کنید. این کار ممکن است آنها را به طور کلی از پس انداز کردن دلسرد کند. شما همچنین می توانید بچه ها را با بازار اوراق بهادار آشنا کنید. اوراق بهادار دارای ارزش هستند، سود دهی بالایی دارند، و به صورت پول نقد نیستند که هر زمان که اراده کنند بتوانند آنرا خرج کنند. برخی از انواع اوراق بهادار نیز هستند که برای دانشجویان معاف از مالیات
می باشند. می توانید اوراق بهادار را به صورت هدیه به کودکان خود بدهید. با این کار فرزند شما به سرعت آن را نمی فروشد و برای هدف سازی های بیشتر نیز تشویق خواهد شد.
 
       ¨         حفظ پیشینه ی خوب در پس انداز و سرمایه گذاری از دیگر نکات مهمی است که جوانان باید یاد بگیرند. برای آسان تر کردن کار می توانید از ۱۲ پاکت نامه استفاده کنید؛ برای هر ماه یکی؛ و یک عدد پاکت بزرگتر که بتوانید کلیه ی پاکت ها را در آن جای دهید. این سیستم را در مورد تمام فرزندان خود اجرا کنید. کودکان را تشویق کنید که رسید کلیه ی اجناسی را که می خرند در پاکت قرار داده تا به درستی متوجه شوند که با پول هایشان چه کاری می کنند.
 
       ¨              با کودکان به خرید بروید و به آنها نحوه صحیح خرید کردن و ارزش پول را آموزش دهید. رفتن به سوپر مارکت معمولاً اولین تجربه کودکان در یادگیری خرج کردن پول است. معمولاً ۳/۱ درامد خانواده صرف خرید از سوپر مارکت و تهیه ی مایحتاج روزانه زندگی می شود. خرج کردن صحیح پول در سوپرمارکت (استفاده از کوپن، خرید از حراجی ها و بررسی اختلاف قیمت) می تواند به صورت سالیانه چیزی در حدود یک میلیون و هشتصد هزار تومان برای شما ذخیره مالی در بر داشته باشد. برای اینکه به جوانان خود کمک کنید که این درس را آموش ببینند، باید به آنها یاد بدهید که چگونه می توانند برای مصرف غذاهای به صرفه تر برنامه ریزی کنند، از دور ریختن غذاها جلوگیری کرده و نحوه ی صحیح استفاده مجدد از باقیمانده غذاها را نیز به آنها آموزش دهید. زمانیکه که بچه ها را به مغاره های مختلف دیگر می برید، می توانید مقوله ی پیش خرید و پس انداز کردن بیشتر را نیز برای آنها بازگو کنید. با آنها پیرامون مطالبی نظیر قیمت، کیفیت، تعمیرات،خدمات پس از فروش و سایر مواردی که برای مشتری از اهمیت بالایی برخوردار است صحبت کنید. خرج کردن پول زمانی که به درستی برنامه ریزی شده باشد، لذت بخش خواهد بود؛ اما اگر خرج کردن های ما از روی برنامه ریزی نباشد، ۲۰ تا ۳۰ درصداز پولمان تلف خواهد شد.
 
       ¨           به جوانان اجازه دهید تا برای خرج کردن پول هایشان خودشان تصمیم بگیرند. چه تصمیم گیری های آنها مناسب باشد، چه در تصمیم های خود موفق نباشند، به هر حال از تصمیم گیری های خود لذت خواهند برد. در چنین حالتی پیش از اینکه تصمیم های بیشتری پیرامون خریدن صورت پذیرد، باید در مورد باید ها و نباید های پول خرج کردن با آنها بیشتر صحبت کرده و توضیحات بیشتری را در اختیارشان قرار دهید. از آنها بخواهید که در زمان پول خرج کردن از حس ششم خود استفاده کنند. همچنین باید پیش از خرید کردن تحقیق کرده و منتظر زمان مناسب برای خرید کردن شوند و در زمان خرید به طور کامل از اختیار خود در انتخاب بهره بگیرند. به این منظور می بایست سه آیتم دیگری را که با همان پول می توانند خریداری کنند، در نظر گرفته و سپس تصمیم بگیرند که خرید کدام یک از آیتم ها ضروری تر است.
 
 
       ¨        زمانی که در خرید ها از کارت اعتباری استفاده می کنید، به کودکان خودنحوه کار کردن با آن را آموزش دهید، و آنها را از طرق مختلف سوء استفاده هایی که ممکن است از کارت اعتباری پدید آید، آگاه کنید.
 
       ¨           برای بحث های خانوادگی در مورد مسائل مالی برنامه ای مدون تنظیم کنید. این امر برای بچه های کوچکتر هم مفید خواهد بود. در این جلسات خانوادگی می توانید در مورد موضوعاتی نظیر تفاوت های موجود میان پول نقد، چک، و کارت های اعتباری؛ پرورش عادات صحیح در خرج کردن پول، نحوه ی اجتناب ار مصرف بی مورد از کارت های خودپرداز؛ و فواید پس انداز کردن و رشد سرمایه گذاری با کودکان خود به بحث و گفتگو بنشینید. با نوجوانان و جوانان خود نیز می توانید درمورد این مطلب که اوضاع و احوال اقتصاد محلی و جهانی در چه شرایطی است، صحبت کنید. به آنها یاد بدهید که چگونه می توانند در مصارف خانگی صرفه جویی کرده و در مقابل خرج کردن چه گزینه های دیگری پیش روی آنها قرار خواهد داشت.
چاپ این صفحه
[ پنج شنبه 15 ارديبهشت 1390 ] [ 17:26 ] [ میر محسن محمودی ]

 

اگر مي خواهيد هميشه شادزندگي كنيد -
موارد زير را درزندگي خودبكارگيريد.
 
- از خوبي ديگران قدرداني كنيد.
- از ديگران به خوبي يادكنيد.
- به ارزشهاي خود اعتراف كنيد.
- به ورزش وپرورش اندام توجه كنيد.
- با مردم خوب وشاد ، دوست شويد.
- از نعمت هاي خداوند به نحو مطلوب لذت ببريد.
- شكر نعمت هاي خدارا به جاي آوريد.
- بياني مثبت داشته باشيد.
- همسايه را مانند خود دوست بداريد.
- انديشه كنيد كه از زندگي چه مي خواهيد.
- از ديگران به طور صحيح كمك بخواهيد.
- در زمان حال زندگي كنيد.
- در( آن چه داريد) به جاي ( آن چه نداريد) تمركز نمائيد.
- شادباشيد وازديگران هم بخواهيد شاد باشند.
- درپي تخريب وآزار كسي نباشيد.
- زيبايي ها وخوبي هاي خود وديگران را بيابيد
- مطمئن باشيد كه با ارزشيد، زيرا خداوند هيچگاه چيزي بي ارزش
نمي آفريند.
- چه بسيار ند كساني كه به هنگام غروب ، ازغصه
نا پديد شدن آفتاب ، آنچنان مي گريند كه ستارگان
را هم نمي بينند.
- شما همواره فردي گرانقدر ، ارزنده ومفيد هستيد نه به اين
دليل كه ديگران چنينمي گويند، نه به اين - خاطركه فردي كاميابي 
نه به اين جهت كه ثروت فراواني به دست آوريد، خير ، تنها به اين دليل
كه شما چنين (( باور انديشه اي )) را برگزيده ايد.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
رشیدی
چاپ این صفحه
[ سه شنبه 6 ارديبهشت 1390 ] [ 17:7 ] [ میر محسن محمودی ]
چاپ این صفحه
ادامه مطلب
[ جمعه 2 ارديبهشت 1385 ] [ 22:25 ] [ میر محسن محمودی ]
صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد
درباره وبلاگ

به وبلاگ خودتان خوش آمدید >mohsen_mir@mihanmail.ir
امکانات وب