موانع ارتباطی و راههای پیشگیری از آن:
با شناخت مرافع و رفع آن می توانیم ارتباط بهتر و موثرتری را داشته باشیم.درزیر به بعضی از موافع مهم ارتباطی اشاره می شودو با نگاهی تحلیلی به ارائه راهکارپرداخته می شود.
تهدید
به این فکر می کنم که فرشته کدام گنج اتاق نشسته و گریه می کند؟ موهای پرپشت و صافش که تا روی بینی صورتش را می پوشاند ،حتما حالا خیس خیس است. به گلدان روی میز نگاه می کنم که یک وری افتاده است و آب تمام سطح میز را پوشانده . شب بوهای ساقه کوتاه حالا جزیی از گل های رنگ پریده فانی شده اند.
کتاب پاره شده اجتماعی فرشته روی درس "امنیت و خانواده "بازمانده است و خوب مید انیم همه این اتفاقهاوقتی رخ داد که برای چندمین بار فریاد زدم: زن نباشم اگر فردا مهریه مو نزارم اجراء....
حتما تا بحال برایتان پیش آمده است که اصرار داشته باشید هر طور شده حرفتان را به کرسی بنشانید . ممکن است راههای مختلفی را هم امتحان کرده باشید ولی به نتیجه دلخواه نرسیده باشید.درچنین مواقعی بعضی افراد به دلایلی که برایشان اهمیت دارد دست به اقدامی می زنند که از نظر خودشان یا موجه است یا آخرین راه حل:وآن تهدید کردن طرف مقبل یعنی همسرشان است.تهدید نوعی دستور است که درصورت انجام نشدن شنبه در پی خواهد داشت .جملاتی مثل"اگراین کار را کردی ......" یا " اگر این کار را نکردی.....مفهومی جز تهدید ندارد . دراین مواقع همسرمان احسان خطر می کند و در نتیجه به دفاع از خود برمی آید.شخص تهدید کننده سعی می کند تا با این روش اعمال و رفتار همسرش را کنترل کند.
چه بایدکرد؟
اگر انجام دادن تا ندادن کاری به دست همسرتان عواقب و خطراتی را به دنبال داشته باشد،بهتر است او را متوجه آن عواقب کنید .به او هشدار دهید و در محطیی آرام برایش توضیح دهید.
با تهدید کردن،نه تنها آرامش خود و همسرتان از بین می رود بلکه مشکل دیگری هم به مشکل قبلی اضافه می شود.
منبع: سری کتابهای زوج آسمانی
میرمحسن محمودی
نظرات شما عزیزان: