چطور برای ازدواج اعتماد به نفس داشته باشید؟

آموزش پیش از ازدواج‘ خانواده‘ مهارتهای زندگی‘ وغیره
آموزشی
نويسندگان
جدیدترین مطالب
لینک دوستان

تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان آموزش پیش از ازدواج‘ خانواده‘ مهارتهای زندگیو آدرس mahmoodi.LoxBlog.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





چطور برای ازدواج اعتماد به نفس داشته باشید؟

 


 

چند ساله كه كارشناسی رو تموم كردم و تو واحد حسابداری شركت پدرم مشغول به كارم ولی هنوز نتونستم با یه دوست خوب تو شركت آشنا بشم. خیلی حس تنهایی دارم برا همین تصمیم گرفتم ازدواج كنم.

 


 

چطور برای ازدواج اعتماد به نفس داشته باشید؟

 

چند ساله كه كارشناسی رو تموم كردم و تو واحد حسابداری شركت پدرم مشغول به كارم ولی هنوز نتونستم با یه دوست خوب تو شركت آشنا بشم. خیلی حس تنهایی دارم برا همین تصمیم گرفتم ازدواج كنم. یه چند جایی رفتم خواستگاری اما چون نمی تونستم خوب صحبت كنم فرد مقابل قبول نكرد. نمی دونم چرا هیچ وقت نتونستم خودمو به كسی حتی به خودم ثابت كنم. همیشه برای نشون دادن خود واقعی ام به دیگران مشكل داشتمو و دارم برای همین همه فكر می كنن كه من یه بچه ننه حسابی ام و حتی نمی تونم پول تو جیبی خودمو در بیارم چه برسه به اداره كردن یه زندگی! ...

 

 

عدم اعتماد به نفس یكی از مهمترین مشكلات برخی از جوانان می باشد كه بسیاری از جوانب زندگی فردی و اجتماعی آنها را تحت الشعاع خود قرار داده است. معمولا این افراد در صحبت كردن دچار مشكل هستند. آنها همیشه می گویند كه به هنگام سخن گفتن با دیگران به خصوص افراد غریبه دست و پایشان را گم كرده و كلمات و واژگان را فراموش می كنند و در كل قادر به انتقال درست منظور و هدفشان به فرد مقابل نمی باشند. همین امر در بسیاری از اوقات باعث ایجاد سوء تفاهم و از دست رفتن بسیاری از موقعیت های خوب زندگی شده است و روز به روز اعتماد به نفس آنها را كمتر و كمتر كرده است.

 

راهكارهایی جهت افزایش اعتماد به نفس

-صحبت كردن در مقابل آینه: این افراد باید روزانه چند دقیقه در مقابل آینه بایستند و با خود در مورد موضوعات متفاوت سخن بگویند. این كار نه تنها باعث افزایش اعتماد به نفس افراد شده بلكه تبحر آنها را در صحبت كردن بالا می برد.

 

-محكم صحبت كردن: معمولا افراد با اعتماد به نفس پایین بسیار شل و وارفته سخن می گویند و چون به خود اعتماد ندارند و نگرانند سخنشان اشتباه باشد آرام و زیر لب حرف می زنند. سعی كنید از این به ابتدا در مورد سخنتان خوب بیاندیشید بعد بسیار محكم و با صدای بلند سخن بگویید. اندیشیدن قبل زا سخن گفتن احتمال اشتباه را بسیار ضعیف می كند.

 

-شركت در محافل و اظهار نظر در آنها: افراد پس از طی مرحله بالا باید سعی كنند كه از محافل كوچك شروع كرده و صحبت كنند. این سخن گفتن می تواند در ابتدا از بیان یك یا چند جمله عادی شروع شده و كم كم به بحث های بیشتر و تخصصی تر در جمع ها و گروههای بزرگتر برسد. گاه لازم است این افراد مصداق بارز «حراف» شوند تا بتوانند درست صحبت كردن را بیاموزند.

 گاهی اتفاق می افتد كه افکار منفی به ذهن فرد هجوم می آورد و سعی در دلسرد کردن وی دارد، در این حالت سعی کنید آنها را با یادآوری نقاط قوت و پیروزی هایتان سركوب كرده و نگاه مثبت به خود را جایگزین آن نمایید

 

 

- هراس نداشتن از اشتباهات:  فردی كه در سخن گفتن مشكل دارد در ابتدا هنگام سخن گفتن اشتباهاتی چون تپق زدن،‌ اشتباه گفتن، پیدا نكردن كلمات و ... خواهند داشت ولی هرگز نباید به دلیل هراس از این مشكلات و تمسخر اطرافیان از سخن گفتن انصراف دهد. آنها باید بدانند تا وقتی كه این مرحله را نگذرانند نمی توانند خوب و درست سخن بگویند.

 

 

-پذیرفتن ظاهر خود: برخی از افراد نیز با ظاهر خود مشكل دارند. آنها گمان می كنند كه چهره ای زشت دارند و دیگران حاضر به برقراری ارتباط با افراد زشت نیستند. برخی دیگر به دلیل داشتن وجود مشكلات و نقص های جسمی در اعضای بدن دچار این حس و كناره گیری از جامعه می شوند. تنها راهكار این دسته از افراد این است كه سعی كنند دیدشان را نسبت به خود مثبت كرده و به قول معروف نیمه پر لیوان را ببینند. توجه به زیبایی های ظاهری هم نوعی تشكر از خداوند متعال محسوب می شود و هم اعتماد به نفس فرد را به واسطه دیدن زیبایی هایش دو چندان می كند. این افراد باید بدانند كه هر طور به خود نگاه كنند و هر نظری در مورد خود داشته باشند در اطرافیان نیز تاثیر گذاشته و باعث می شود دیگران نیز در مورد آنها همان گونه فكر كرده و نظر دهند. در این ارتباط برخی از جمله جالبی چون: «تا خودت خودتو قبول نداشته باشی هیچ كس تو رو قبول نمی كنه» استفاده می كنند.

 

-سركوب افكار منفی:‌ گاهی اتفاق می افتد كه افکار منفی به ذهن فرد هجوم می آورد و سعی در دلسرد کردن وی دارد، در این حالت سعی کنید آنها را با یادآوری نقاط قوت و پیروزی هایتان سركوب كرده و نگاه مثبت به خود را جایگزین آن نمایید.

 

-اصلاح در نحوه پوشش و راه رفتن: راهكار دیگر افزایش اعتماد به نفس توجه در نوع پوشش و نحوه راه رفتن است. سعی كنید بیش از قبل به پوشش خود توجه كرده و لباس های مناسب و زیبا بپوشید. علاوه بر  این در هنگام راه رفتن نیز قامت خود را كاملا صاف نموده،‌ سرتان را بالا بگیرید و محكم و قرص قدم بردارید.

منبع: تبیان


چاپ این صفحه

نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:





[ شنبه 28 ارديبهشت 1398 ] [ 11:10 ] [ میر محسن محمودی ]

درباره وبلاگ

به وبلاگ خودتان خوش آمدید >mohsen_mir@mihanmail.ir
امکانات وب